Ugrás a tartalomra

A VMSZ március 15-i ünnepi műsora

2020-03-15
10:04
2020-03-15
19:18
Forrás
Pannon RTV
Nemzeti ünnepünkön Pásztor Istvánnak, a VMSZ elnökének ünnepi beszédét a Pannon TV-ben és a Szabadkai Magyar Rádióban 18 órától sugározzuk. Ezt követően a Márciusi ifjak című ünnepi műsort láthatják.

Nemzeti ünnepünk, március 15-e tiszteletére, hagyományosan a Vajdasági Magyar Szövetség szervezésében rendezendő központi ünnepség az érvényben lévő egészségügyi rendelet értelmében elmarad.

18,00 órától a Pannon Televízió és a Szabadkai Magyar Rádió (107,1 MHz) közvetítésében elhangzik Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökének ünnepi beszéde, majd ezt követően a Pannon RTV stúdiójában készült felvételről megtekinthetik a Márciusi ifjak című ünnepi műsort Kucsov Borisz rendezésében.

A Vajdasági Magyar Szövetség ünnepi műsorát weboldalunkon is megnézhetik.

Vajdasági Magyar Szövetség
Pásztor István
március 15.

Most

20:52, Frissítve: 20:59

Elhunyt Bill Withers amerikai énekes

81 éves korában meghalt Bill Withers, többek között az Ain't No Sunshine című világsláger szerzője és előadója. A család tájékoztatása szerint a zenész halálát szívproblémái okozták – írja a Guardian.

Népszerű

Ezek a koronavírus tünetei

A Covid-19 koronavírus-fertőzés tünetei kezdetben emlékeztetnek a megfázásra. Ezek a hőemelkedés, torokfájás, tüsszögés, köhögés és nehéz légzés, gyengeség.