Ugrás a tartalomra
Facebook

A 100 Tagú Cigányzenekar lép fel Szabadkán a városnapon

2022.08.11
17:19
Forrás
Pannon RTV
A Magyar Örökség és Hungarikum díjas formáció egyedülálló a világon. Tagjai főleg cigány származású zenészek, a komolyzene mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát is játszanak.

Legutóbb 2016-ban léptek fel Szabadkán, akkor a Sportcsarnokban szórakoztatták a közönséget. A részletes városnapi programot és a további fellépők listáját várhatóan a napokban teszik közzé.

100 Tagú Cigányzenekar
Szabadka
városnap

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.