Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

12 év után befejeződhet a Szabadkai Népszínház felújítása

2019-11-20
13:23
2019-11-20
15:42
Forrás
Pannon RTV
Befejeződhet a Szabadkai Népszínház felújítása. Az észak-bácskai város önkormányzata pályázatot írt ki a munkálatok nyolcadik szakaszának elvégzésére.

A rekonstrukció magába foglalja a hűtés és fűtés szabályozásának, és a tűzvédelmi rendszer kialakításának folyamatát. A 8. szakaszban felújítják a felvonókat, továbbá a színpadtechnikai eszközök is most kerülnek a helyükre. A munkálatok elvégzésére december 17-ig lehet pályázni. A Szabadkai Népszínház felújítása egyébként 2007 óta tart.

Szabadkai Népszínház
Szabadka

Most

21:57, Frissítve: 22:03

Mi az óbecsei sárga víz titka?

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.
21:37, Frissítve: 21:48

Felgyorsul-e Szerbia EU-csatlakozási folyamata?

Az új csatlakozási fejezet megnyitásáról és Szerbia EU-s csatlakozási lehetőségeiről beszélt Kovács Elvira, a Szerbiai Parlament Európai Integrációs Bizottságának elnökhelyettese a Közügyekben.
21:18

Győzött a Liverpool és a Napoli

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.