Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

2021 március elejére készülhet el a palicsi wellnessközpont

2020-09-24
13:26
2020-09-24
16:13
Forrás
Pannon RTV
A fürdőkomplexum átadása a járványhelyzet miatt késik.

A munkálatok két fázisból állnak, az első már befejeződött, a második és egyben befejező fázis idén márciusban kezdődött el. A kikapcsolódni vágyók összesen 5 kültéri és 5 beltéri medencét vehetnek majd birtokukba. A munkálatokat ma megtekintették az önkormányzat illetékesei.

Folytatódtak a palicsi Wellness-központ építkezési munkálatai. A tervek szerint jövő tavaszra már kipróbálhatjuk a medencéket. Jelenleg a termálvizes részlegek kiépítése zajlik. Nebojša Daraboš, igazgató, Palics Park Kft.: „Befejeződött a gyermekmedence és a pezsgőfürdős medence, és még épül két medence, az egyik az úgynevezett relaxációs medence, valamint a csúszdás medence.”

A beruházásnak köszönhetően Palicson a turizmusnak számos ágazata fejlődni fog - emelete ki Stevan Bakić, Szabadka polgármestere. „Meg kellett hosszabbítani 110 nappal a befejező munkálatokat, és a tervek szerint 2021 március elejére fejeződik be ez a fejlesztés. Ezzel a projekttel fejlesztenénk a gyógyfürdő- és konferenciaturizmust.”

A beruházás a szerb kormány, a tartományi kormány és Szabadka önkormányzatának támogatásával valósul meg. A fejlesztés összértéke 1,1 milliárd dinár.

Palics
wellness
wellnessközpont
építés
építkezés
fürdő
medence
határidő
beruházás
Stevan Bakić
Nebojša Daraboš
fürdőkomplexum
késés
járvány
koronavírus

Most

22:04, Frissítve: 22:09

Trump és Biden televíziós csatái

Dübörög az elnökválasztási kampány az Egyesült Államokban. Donald Trump republikánus párti jelölt, a jelenlegi elnök és Joe Biden, a demokraták jelöltje szállt ringbe a Fehér Házért.

Népszerű