Ugrás a tartalomra

2021 március elejére készülhet el a palicsi wellnessközpont

2020.09.24
13:26
2020.09.24
16:13
Forrás
Pannon RTV
A fürdőkomplexum átadása a járványhelyzet miatt késik.

A munkálatok két fázisból állnak, az első már befejeződött, a második és egyben befejező fázis idén márciusban kezdődött el. A kikapcsolódni vágyók összesen 5 kültéri és 5 beltéri medencét vehetnek majd birtokukba. A munkálatokat ma megtekintették az önkormányzat illetékesei.

Folytatódtak a palicsi Wellness-központ építkezési munkálatai. A tervek szerint jövő tavaszra már kipróbálhatjuk a medencéket. Jelenleg a termálvizes részlegek kiépítése zajlik. Nebojša Daraboš, igazgató, Palics Park Kft.: „Befejeződött a gyermekmedence és a pezsgőfürdős medence, és még épül két medence, az egyik az úgynevezett relaxációs medence, valamint a csúszdás medence.”

A beruházásnak köszönhetően Palicson a turizmusnak számos ágazata fejlődni fog - emelete ki Stevan Bakić, Szabadka polgármestere. „Meg kellett hosszabbítani 110 nappal a befejező munkálatokat, és a tervek szerint 2021 március elejére fejeződik be ez a fejlesztés. Ezzel a projekttel fejlesztenénk a gyógyfürdő- és konferenciaturizmust.”

A beruházás a szerb kormány, a tartományi kormány és Szabadka önkormányzatának támogatásával valósul meg. A fejlesztés összértéke 1,1 milliárd dinár.

Palics
wellness
wellnessközpont
építés
építkezés
fürdő
medence
határidő
beruházás
Stevan Bakić
Nebojša Daraboš
fürdőkomplexum
késés
járvány
koronavírus

Most

16:04

421 hete az élen

Novak Đoković a 421. hetet kezdte meg az ATP-lista élén. A világ legjobb teniszezőjének jelenleg 10.035 pontja van, ezzel pedig tovább növelte előnyét az olasz Jannik Sinnerrel szemben.
14:16, Frissítve: 16:40

120 éves lenne a Zorka Vegyiművek

120 éve alakult meg Szabadkán a Clotild, illetve a Zorka Vegyiművek. Az egykori Jugoszlávia legnagyobb műtrágyagyára fénykorában több mint 2100 munkást alkalmazott.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.