Ugrás a tartalomra

2025-ig megoldódhat Törökbecse szennyvízproblémája

2021.10.26
16:29
2021.10.26
18:49
Forrás
Pannon RTV
Huszonnégy és fél millió eurós támogatásban részesült Törökbecse önkormányzata, aminek köszönhetően 2025-ig megoldódhat a bánáti település szennyvízproblémája.

Törökbecse ugyanis részese lett az Építésügyi, Közlekedési és Infrastrukturális Minisztérium által indított Tiszta Szerbia nevű  programnak. Ezáltal a bánáti település hamarosan vákuumpumpákkal, gyűjtőmedencével rendelkező szivattyúállomással gazdagszik.

A projektnek köszönhetően három év múlva Törökbecse egyetlen utcája sem marad szennyvízelvezető csatorna nélkül, sőt a hálózatra történő csatlakozási díj is a felére csökkenhet, amit az igénylők részletlefizetésre is törleszthetnek majd.

Törökbecse
szennyvíz
csatornarendszer

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.