Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

21 civil szervezet kapott önkormányzati támogatást Magyarkanizsa Községben

2021.08.31
14:39
2021.08.31
16:19
Forrás
Pannon RTV
Ez volt a második pályázati kör, amelyre a magyarkanizsai önkormányzat 3,8 millió dinárt különített el.

Aláírták a támogatási szerződéseket a városházán. Az elnyert összeggel szeretnék segíteni a civil szervezetek rendezvényeit.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „A község területén lévő majdnem 300 rendezvénynek a felét civil szervezetek szervezik, mivel a nyár folyamán lehetőség mutatkozott arra, hogy megszervezésre kerüljenek ezek a rendezvények, résztámogatásban részesítettünk 21 civil szervezetet.”

Magyarkanizsa
civil szervezet

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.