Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

40-50 temerini kaphat támogatást nyílászárók cseréjére

2021.07.09
20:49
2021.07.10
18:47
Forrás
Pannon RTV
25 vajdasági önkormányzat pályázott sikeresen az Energiaügyi Minisztériumnál. Temerin egyike ezeknek.

Az épületek szigetelésére és a fűtésrendszerek felújítására is lehetett támogatást igényelni, de Temerin csak a nyílászárók cseréjére nyújtott be pályázatot. A feltétel az volt, hogy az adott önkormányzat rendelkezzen energiatakarékosság fejlesztésére vonatkozó stratégiai tervekkel. Temerin általános fejlesztési tervének egy tétele pedig pont kitér erre. Körülbelül 40-50 temerini kap majd támogatást.

Pásztor Róbert, a temerini Községi Képviselő-testület elnöke: „Másfél millió dinárt nyertünk a minisztérium pályázatán, azzal, hogy az önkormányzat még 2,5 millió dinárt tesz hozzá, úgyhogy négymillió dináros keretösszegről van szó, ugye amelyhez hozzászámoljuk a lakosságnak a négymillióját.”

Temerin
Pásztor Róbert
nyílászárók cseréje
támogatás

Most

10:32

Elkezdődött a IV. Budapesti Demográfiai Csúcs

A magyar kormány tizenkettedik éve a családokért dolgozik, hogy a negyven éve tartó demográfiai lejtmenetet megfordítsa - mondta a magyar családokért felelős tárca nélküli miniszter a IV. Budapesti Demográfiai Csúcsot megnyitó köszöntőjében.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.