Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

4,3 millió dinár a munkanélküliek felzárkóztatására Magyarkanizsán

2021.04.19
15:12
2021.04.19
17:27
Forrás
Pannon RTV
Első rendkívüli ülését elektronikus formában tartotta meg Magyarkanizsa Község Képviselő-testülete. Négy napirendi pontot vitattak meg és fogadtak el.

Két napirendi pont a községi területrendezési terv módosításáról és egy részletes rendezési terv kidolgozásáról szólt, amely Oromhegyes, Martonos és Adorján helyi közösségeket érinti. A módosításra a munkahelyteremtési és beruházási pályázatokon való részvétel miatt volt szükség. Emellett a képviselők elfogadták a Szabadkai Regionális Hulladéktároló egyik bizottsági tagjának jelölését is.

Pletikoszity Tibor, magyarkanizsai frakcióvezető, VMSZ: „Pénteken határozatot hoztunk községünk 2021. évi foglalkoztatási és cselekvési tervéről is. Ez egy átfogó dokumentum, amely felméri a községi munkaerőpiac állapotát, a munkanélküliek számát képzettségek szerint, és megerősíti községünk részvételét a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat programjában. Magyarkanizsa önkormányzata 4,3 millió dinárt fordít, összesen 25 munkanélküli személy bekapcsolására a közmunkaprogramba. Ezzel hozzájárulunk a munkanélküliek helyzetének javításához és a közhasznú feladatok ellátásához is.”

Magyarkanizsa
Pletikoszity Tibor
magyarkanizsai frakcióvezető

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.