Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián/illusztráció

Ada minden háztartása élelmiszercsomagot kap

2020-04-02
10:29
2020-04-02
10:34
Forrás
VajdaságMa
Ada község önkormányzata a napokban megkezdi azt a programot, amelynek keretében minden háztartásba élelmiszercsomagot kézbesítenek.

A csomagok kristálycukrot, olajat, lisztet, rizst, száraztésztát, hagymát, tálcás zöldségfélét és narancsot tartalmaznak, olvasható Bilicki Zoltán, Ada község polgármesterének közleményében, amit szerda este tett közzé Facebook-oldalán. A csomagok kézbesítése mától hétköznaponként 17 és 19 óra között történik, vagyis a kijárási tilalom ideje alatt, hogy a lakosok személyesen vehessék át azokat. A kézbesítés előre tervezett beosztás szerint folyik, amelyet mindig egy nappal korábban hoznak nyilvánosságra, hogy a polgárok számítsanak az önkéntesek érkezésére.

Ada
élelmiszer
Bilicki Zoltán

Most

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.