Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Advent Kispiacon - hamarosan bővülnek a közösségi terek

2021.11.24
21:19
Forrás
Pannon RTV
Készül az ünnepekre a település.

Idén is adventi koszorú díszíti Kispiacot és hozza össze a közösséget. Emellett hamarosan a több mint 20 éve kihasználatlanul álló, ahogy a helyiek ismerik Szövetkezet épülete is új tartalmat kap. December 23-án is közösségi programmal készülnek. A részleteket Szarapka Ede, a helyi közösség tanácselnöke mondta el a Közügyekben.

Kispiac
advent
Magyarkanizsa
Közügyek

Most

15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:40, Frissítve: 14:48

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, magyar emberi erőforrások minisztere Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű