Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ahol van csatorna Palicson, ott rá kell csatlakozni

2021.03.10
14:45
2021.03.10
16:14
Forrás
Pannon RTV
Kötelező a csatlakozás a csatornahálózatra azok számára Palicson, akiknek a háza előtt van csatorna - tájékoztat az illetékes közvállalat.

Mint írják, csak azokat az objektumokat tudják rákötni a hálózatra, amelyek legalizálva vannak. A vezetékhez való csatlakozáshoz kérelmet kell benyújtaniuk az érintetteknek, amelyet a szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalathoz kell eljuttatni.

Sugár György, igazgató, Vízművek és Csatornázási KKV, Szabadka: „Ami még fontos, hogy itt kedvezményes a csatornarákötés, ami azt jelenti, hogy egy csatornabekötés 27 ezer dinárba kerül. Aki egyszerre fizeti be, tehát egyben az egész összeget, az 20 százalék kedvezményt kap, illetve a másik engedmény az, hogy aki akarja, az részletekben is fizetheti. Kibővítettük a részletfizetést 24 havira. Tehát a 27 ezret, ha elosztják 24-gyel, az ezer valamennyi dinár havi részletfizetési lehetőség. A kérvényt a Vízműveknek kell átadni.”

Palics
csatorna
rácsatlakozás
kötelező
Szabadkai Vízművek és Csatornázási KKV
Sugár György

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.