Ugrás a tartalomra

Ajándékcsomagot kapnak az újvidéki elsősök

2019.08.30
11:10
2020.04.06
08:34
Forrás
021.rs
Az idén 4000 iskolakezdő kisdiák kap tanszercsomagot az Univerexport Alapítvány jóvoltából.

Az Ivo Lola Ribar Általános Iskolában ma este 6 órakor az újvidéki tanulók mellett a környező települések elsőseit fogadják. Az ajándékutalványokat többek között a péterváradi, a karlócai, a kátyi, a tiszakálmánfalvi, a kaboli, a futaki, a veterniki, a kiszácsi és a pirosi tanulók kapják meg.

A gyerekeket és szüleiket Vicsek Annamária oktatási államtitkár és Miloš Vučević, Újvidék polgármestere is köszönti.

Újvidék
elsős
ajándékcsomag
Univerexport
Vicsek Annamária
Miloš Vučević

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.