Ugrás a tartalomra
Pixabay

Ajándékot kaptak Szabadka városnapi újszülöttjei

2019.09.02
15:41
Forrás
Pannon RTV
Szabadka Város napján, szeptember elsején összesen öt újszülött látta meg a napvilágot, két kislány és három kisfiú.

Mindannyian természetes úton születtek és jól vannak. Őket látogatta meg ma a Szabadkai Közkórház szülészeti osztályán Bogdan Laban és megajándékozta az öt városnapi baba édesanyját. Szabadka polgármestere kiemelte: a városvezetés továbbra is a népszaporulat serkentésén fog dolgozni. Az önkormányzat pénzeszközöket biztosít a mesterséges megtermékenyítés támogatására, a szülői pótlékra és egyszeri juttatást folyósít a várandós kismamáknak. Ezenkívül pénzeli a harmadik és negyedik gyermek elhelyezését a szabadkai iskoláskor előtti intézményekben.

újszülött
újszülöttek
Bogdan Laban
városnap
Szabadka

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű