Ugrás a tartalomra
pixabay/gazrock

Ajándékozzanak tűlevelű fát Szabadkának!

2019-11-12
16:52
2019-11-14
20:42
Forrás
Pannon RTV
Amennyiben udvarában vagy hétvégi telkén olyan nagy méretű luc-, feketefenyő vagy más tűlevelű fa áll, ami útban van, vagy egyébként is ki szeretné vágni, most Szabadka Városának ajándékozhatja.

A Kommunális, Energia- és Közlekedésügyi Titkárság tájékoztatója szerint a közelgő karácsonyi és újévi ünnepek alkalmából az önkormányzat különféle díszekkel igyekszik hangulatosabbá tenni a várost, egyebek mellett feldíszített karácsonyfákat állít fel a belvárosban. A felajánlásokat munkanapokon 7-től 15 óráig várják a 024/626-997-es telefonszámon.

Szabadka
ünnep
díszítés
karácsonyfa

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.