Ugrás a tartalomra
Szántóföldön búza terem Topolya határában
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Állami földek második köri nyílt árverezésére tett felhívást Magyarkanizsa Község

2019-12-16
10:02
A licitálást december 20-án tartják a magyarkanizsai Városháza dísztermében 10:00 órai kezdettel.

Mintegy 2146 hektár állami föld kerül kalapács alá egy-, illetve tízéves bérleti futamidőre. Ez a terület mintegy 582 bérbeadási egységre van tagolva. Az árverezésre jelentkezni 2019. december 16-áig, azaz a mai napon 12:00 óráig lehet a szükséges dokumentáció átadásával. Az érdekeltek a terepen is megtekinthetik a bérbe adandó állami parcellákat még ma 11:00 óráig előzetes telefonos jelentkezés útján. Az vonatkozó hivatalos hirdetmény a helyi önkormányzat hivatalos honlapján, a www.kanjiza.rs tekinthető meg, illetve személyesen is lehet érdeklődni a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal Gazdasági és Helyi Gazdaságfejlesztési főosztályán.

árverezés
állami földek
Magyarkanizsa

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:20

Gazdák, figyelem!

IPARD forrásokkal kapcsolatos rendeletek születtek a szerb kormány ülésén. Jó hír a hízómarha-tenyésztőknek: támogatást kaphatnak.
17:33, Frissítve: 17:44

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.