Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Állítsuk meg a nyílt téri tüzet!

2022.06.14
10:35
2022.06.14
10:52
Forrás
kanjiza.rs
Tilos a tarló égetése.

Magyarkanizsa község meghirdette az Állítsuk meg a nyílt téri tüzet elnevezésű felhívását, amelyben arra hívja fel a figyelmet, hogy a tarló, a szemét és a növényi hulladék szabadtéri égetését a vonatkozó törvény tiltja, valamint külön előírja, hogy a tüzet okozó személy köteles megtéríteni a beavatkozás költségeit a tűzoltó- vagy mentőegységnek.

Magánszemély 10 ezer dinár, jogi személy 300 ezer és 1 millió dinár közötti pénzbírságra számíthat. Az illetékesek a szabályok betartására szólítják fel a lakosságot.

tűz
tarló
szemét
égetés
Magyarkanizsa

Most

15:29

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem riasztják el a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.
12:51, Frissítve: 12:56

Missziós napok Adán

Indiából, Ghánából, Indonéziából és Felvidékről származó verbiták hirdetik a kereszténységet, fiatalok és idősek számára egyaránt az adai Szentháromság Plébánia szervezésében megvalósuló eseményen.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.