Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Amit a vízlecsapolási illeték fizetéséről tudni kell Zentán

2020-05-18
12:15
2020-05-18
16:29
Forrás
Pannon RTV
Május 15-től megkezdték a vízlecsapolási illetékek kézbesítését. Mai sajtótájékoztatóján Czegledi Rudolf, Zenta polgármestere arról is beszélt, hogy milyen esetekben kell befizetni ezt az illetéket.

Czegledi Rudolf zentai polgármester elmondta, hogy az illetéket nem kell fizetni azoknak a polgároknak, akik a város területén élnek, csak háztelekkel rendelkeznek és csatlakoztak a városi csatornahálózatra, vagyis a telek szerepel az illetékes kommunális közvállalat rendszerében. „Természetesen, ha van még mezőgazdasági földterülete, vagy máshol olyan terület, például falusi ház, ami benne van a rendszerben, de nincs rácsatlakoztatva a csatornahálózatra, azokra a telkekre kell fizetni.”

A polgármester felhívta a lakosok figyelmét, hogy amennyiben kézhez kapták a vízlecsapolási illetékről szóló számlát, amely magába foglalja a háztelekre és a mezőgazdasági területre kirótt összeget is, abban az esetben csak a különbözetet kell befizetni. „Ha ezt nem tudják kiszámolni, akkor az év folyamán, amikor megkapják a végzést, és kimutatják, hogy mennyi a különbözet, akkor a Vajdaság Vizei Közvállalat a következő számláknál ezt jóváírja a mezőgazdasági illetékek javára, tehát abból leírják.”

A polgármester közölte, megkérik a polgárokat, hogy amennyiben kérdésük lenne az illetékkel kapcsolatban, forduljanak Tuza Valériához, a zentai Kommunális és Lakásügyi Osztály vezetőjéhez, akit a 024/655-471-es telefonszámon érthetnek el.

vízlecsapolási illeték
lecsapolási illeték
Zenta
fizetés
Czegledi Rudolf

Most

08:32

Amerika kilép a WHO-ból

Az Egyesült Államok hivatalosan értesítette az ENSZ-főtitkárt, hogy kilép az ENSZ Egészségügyi Világszervezetéből, a WHO-ból.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.