Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Anyagilag támogatja Kishegyes önkormányzata a megrongált sírok helyreállítását

2020-05-29
15:40
2020-05-29
15:52
Forrás
Pannon RTV
Kishegyes község tanácsának mai ülésén elítéltük a példátlan sírrongálást, és együttérzésünkről biztosítjuk a kishegyesi családokat – közölte közösségi oldalán Juhász Bálint.

A Vajdasági Magyar Szövetség községi szervezetének elnöke arról ír, hogy a VMSZ javaslatára egyhangúlag elfogadták, hogy az önkormányzat anyagilag támogassa a helyreállítást a kár szakértői felbecslése alapján.

Múlt pénteken este tizenhat emlékművet és négy fakeresztet rongáltak meg a kishegyesi temetőben. A rendőrség az eset után őrizetbe vette a helyi illetőségű, húszéves S.S.-t, aki a gyanú szerint elkövette a bűncselekményt.

Kishegyes
sírrongálás
Juhász Bálint
VMSZ
Vajdasági Magyar Szövetség
Választások 2020
támogatás
községi tanács

Most

10:01, Frissítve: 10:07

Visszatér a nyár

A hét hátralevő részében változékony időjárásra számíthatunk - derül ki a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzéséből.
08:32

Amerika kilép a WHO-ból

Az Egyesült Államok hivatalosan értesítette az ENSZ-főtitkárt, hogy kilép az ENSZ Egészségügyi Világszervezetéből, a WHO-ból.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.