Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Aszfaltozások Óbecsén

2020-01-14
13:48
2020-01-14
19:16
Forrás
Pannon RTV
Új aszfaltréteget kapott nemrégiben Óbecsén a Sever Đurkić utca, valamint a Május 1. és a Petőfi Sándor utca egy-egy rossz állapotban lévő szakasza.

Folyamatban van a Zöldfás utca felújítása, és hamarosan megkezdődik a Danilo Kiš utca átalakítása is. De nem csak Óbecse központi utcái újulnak meg. Az Újfaluban csaknem 5 km-nyi utcát fognak kiaszfaltozni, és a környező településeken sem marad sáros utca - mondják az illetékesek. Kiss Igor, községi tanácstag: „Úgy szeretnénk megoldani, mint ahogy a közvilágítást megoldottuk, köz- és magánpartnerséggel. Az lenne a konstrukció lényege, hogy a partner, a kivitelező négy éven belül az összes utat kiaszfaltozza, az önkormányzat pedig, mint egy hitelt, a megbeszélt kifutási idő alatt, ami a megbeszéléstől függően lehet 5 vagy 10 év, törleszti ezt az összeget.”

aszfaltozás
Óbecse
átalakítás

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:06

Thaci Hágában

Ma jelenik meg a hágai különleges ügyészség előtt Hashim Thaci koszovói elnök.
08:12

Meghalt Kelly Preston

57 éves korában elhunyt Kelly Preston amerikai színésznő, John Travolta felesége - közölte szóvivője a People magazinnal.

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.