Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Aszfaltozások Óbecsén

2020-01-14
13:48
2020-01-14
19:16
Forrás
Pannon RTV
Új aszfaltréteget kapott nemrégiben Óbecsén a Sever Đurkić utca, valamint a Május 1. és a Petőfi Sándor utca egy-egy rossz állapotban lévő szakasza.

Folyamatban van a Zöldfás utca felújítása, és hamarosan megkezdődik a Danilo Kiš utca átalakítása is. De nem csak Óbecse központi utcái újulnak meg. Az Újfaluban csaknem 5 km-nyi utcát fognak kiaszfaltozni, és a környező településeken sem marad sáros utca - mondják az illetékesek. Kiss Igor, községi tanácstag: „Úgy szeretnénk megoldani, mint ahogy a közvilágítást megoldottuk, köz- és magánpartnerséggel. Az lenne a konstrukció lényege, hogy a partner, a kivitelező négy éven belül az összes utat kiaszfaltozza, az önkormányzat pedig, mint egy hitelt, a megbeszélt kifutási idő alatt, ami a megbeszéléstől függően lehet 5 vagy 10 év, törleszti ezt az összeget.”

aszfaltozás
Óbecse
átalakítás

Most

21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.