Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Ürményi Frigyes

Az adai strandfürdő egy újdonsággal kedveskedik a csobbanni vágyóknak

2023.06.01
12:48
Forrás
Pannon RTV
A napokban elkezdték a nyitott medencék feltöltését az adai strandfürdőben – emelte ki Juhász Tibor.

Az Adica Üdültetési Közvállalat igazgatója elmondta: az időjárás közbeszólt, június elejére tervezték a nyitást, így viszont az időpont június közepére, várhatóan 15-ére tolódik. Ami biztos, hogy idén egy meglepetés is várja majd a csobbanni vágyókat.

„Június végéig befejeződik az a befektetés, amely arról szól, hogy az ún. nyugdíjas medencébe vagy csúszdás medencébe termálvizet fogunk engedni, ami azt jelenti, hogy júniustól szeptemberig, amíg a nyitott strandfürdő nem zárul be az odalátogatók ezt a 30 fokos gyógyvizes termálmedencét tudják használni. Szeptembertől továbbra is a wellnessbe látogatók tudják majd használni ezt a nyitott medencét” - mondta Juhász Tibor.

Ada
Juhász Tibor
adai strandfürdő

Most

15:50, Frissítve: 17:53

102-en vették át kollégiumi kulcsaikat

Összesen 102 elsőéves hallgató írta alá a beköltözési szerződést az Újvidéki Európa Kollégiumban. Ünnepi műsor is volt. Fremond Árpád az MNT elnöke az itthoni ösztöndíjlehetőségekre hívta fel a figyelmet.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.