Ugrás a tartalomra

Az erős szél megrongálta a Zentai Alapfokú Bíróság épületének tetőszerkezetét

2019.11.13
19:13
2020.02.29
09:51
Forrás
VajdaságMa
Emiatt a rendőrség lezárta a városközpontot, ahonnan csak az ott parkoló személygépkocsikat engedték ki, behajtani nem lehetett.

A forgalmat a lakosság biztonsága érdekében a Posta utca érintett szakaszáról a Fő utcára terelték át, a bíróság épületénél pedig megkezdték a probléma mielőbbi megoldását - írja a Vajdaság Ma hírportál. A keletkezett kár mértékéről egyelőre nincs információ.

Zentai Alapfokú Bíróság
tetőszerkezet
szél
Zenta

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:29, Frissítve: 20:24

Rekordturizmus

Az a 2 millió 100 ezer turista, aki az elmúlt évben Szerbiába látogatott egy érdekes és elsősorban biztonságos országba érkezett - mondta Belgrádban Aleksandar Vučić.
19:01, Frissítve: 20:04

Dragan Đilas Szabadkán ünnepelt

Elégedett a Szerbia az erőszak ellen tömörülés december 17-i választási eredményeivel Dragan Đilas. A Szabadság és Igazságosság Pártja elnöke a szabadkai városi szervezet harmadik születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen vett részt.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.