Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Az erős szél megrongálta a Zentai Alapfokú Bíróság épületének tetőszerkezetét

2019-11-13
19:13
Forrás
VajdaságMa
Emiatt a rendőrség lezárta a városközpontot, ahonnan csak az ott parkoló személygépkocsikat engedték ki, behajtani nem lehetett.

A forgalmat a lakosság biztonsága érdekében a Posta utca érintett szakaszáról a Fő utcára terelték át, a bíróság épületénél pedig megkezdték a probléma mielőbbi megoldását - írja a Vajdaság Ma hírportál. A keletkezett kár mértékéről egyelőre nincs információ.

Zenta
Zentai Alapfokú Bíróság
tetőszerkezet
szél

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:28, Frissítve: 23:30

Újabb vajdasági magyar az olimpián

Kijutott az olimpiára a szerbiai férfi asztalitenisz válogatott miután óriási bravúrt végrehajtva Hongkongot is legyőzte az ötkarikás játékok kvalifikációs tornáján.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.