Ugrás a tartalomra

Az újvidéki képviselő-testület nem bajlódik többé a nyomtatással

2017-06-19
11:40
Az újvidéki közigazgatás az elsők között tért át az elektronikus munkaformára Szerbiában
Az újvidéki közigazgatás az elsők között tért át az elektronikus munkaformára Szerbiában. Az új rendszer szoftvere kétmillió dinárba került. A beruházás megtakarításokhoz vezet, mert évente négy-hatmillió dinárt költenek nyomtatásra - nyilatkozta Zdravko Jelušić, a képviselő-testület elnöke. A képviselők már ki is próbálták az új elektronikus rendszert: ezentúl minden anyagot táblagépen vagy személyi számítógépen kapnak. A nyomtatott képviselő-testületi anyag tehát a múlté. (Vajdaság MA)

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű

Horgosi Szüreti Napok

Szüreti Napok Horgoson

Kiállításmegnyitókkal kezdődtek a 28. Horgosi Szüreti Napok rendezvényei. A sportversenyekkel és gyermekprogramokkal tarkított eseményre külföldről is érkeztek vendégek.