Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Befejező szakaszához ért az utcák aszfaltozása Zentán

2022.10.20
13:30
2022.10.20
16:27
Forrás
Pannon RTV
Az utolsó simításokat végzik a zentai utcák aszfaltozásán.

A szeptemberi esős időjárás miatt elhúzódtak a munkálatok, de előreláthatólag legkésőbb november közepén befejeződik a munka. 

Párhuzamosan az község útburkolatának kátyúzása is javában zajlik.

Czegledi Rudolf, Zenta polgármestere: „Nemcsak a városban, hanem a falvainkban is és a dűlőutak rendezése, kővel való szórása is, az utcák egy részének a kővel való megszórása, rendezése van folyamatban jelenleg. Ezek a munkálatok folynak legintenzívebben. Ezekre a munkálatokra a pénzt elő tudtuk teremteni és a kivitelező megfelelő ütemben halad. A munkálatok még tavasszal indultak, amikor sikerült a topolyai telepről 3500 köbméter zúzott, mart aszfaltot biztosítanunk, és tulajdonképpen ezeknek a bedolgozása történik meg a megfelelő helyekre. Nemcsak a dűlőutakba, tehát a falusi helyi közösségekbe, hanem a város területén is és a város körüli utak rendezése is. Ezeknek a munkálatoknak az összértéke több mint 5 millió dinár.”

Zenta
útjavítás
utca
salakos út
Czegledi Rudolf

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.