Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragan Miljanić

Befejeződött az újvidéki Jovan Dučić sugárút meghosszabbítása

2020-06-17
11:51
2020-06-17
18:46
Forrás
Pannon RTV
A 300 méteres új út Újvidéket és Veterniket köti össze.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke és Miloš Vučević, Újvidék polgármestere megtekintette az elkészült szakaszt. A polgármester kiemelte, az összekötőút a forgalmi nyomás csökkentése mellett, a környékbeli embereknek életszínvonalának növekedéséhez is hozzájárul.

A beruházás értéke 300 millió dinár.

Miloš Vučević, Újvidék polgármestere: „A városi autóbuszszakasz meghosszabbodott 300 méterrel. Ide érkezik a busz, itt a fordulópont. Az érdekünk, hogy folytassuk a Dragoslav Srejovićát annak érdekében, hogy a veternikieknek jobb életfeltételei legyenek, közelebb kerüljenek a városhoz. Összesen, a tartományi kormánnyal, a köztársasággal, a város maga, 4 sugárúton dolgozott. 2,2 milliárd dinárt fektettünk be. Azt gondolom, hogy segédkeznünk, dolgoznunk, fejlesztenünk kell a várost.”

Újvidék
Jovan Dučić sugárút
Miloš Vučević
Veternik

Most

22:18

Vásároljunk online, jót tesz a bolygónak!

Az online vásárlás a hagyományos kereskedelemhez képest átlag 36 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár – hívta fel a figyelmet egy friss kutatás alapján a Prologis ipari és logisztikai ingatlanvállalat az MTI szerint.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.