Ugrás a tartalomra

Befejeződött az újvidéki Jovan Dučić sugárút meghosszabbítása

2020.06.17
11:51
2020.06.17
18:46
Forrás
Pannon RTV
A 300 méteres új út Újvidéket és Veterniket köti össze.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke és Miloš Vučević, Újvidék polgármestere megtekintette az elkészült szakaszt. A polgármester kiemelte, az összekötőút a forgalmi nyomás csökkentése mellett, a környékbeli embereknek életszínvonalának növekedéséhez is hozzájárul.

A beruházás értéke 300 millió dinár.

Miloš Vučević, Újvidék polgármestere: „A városi autóbuszszakasz meghosszabbodott 300 méterrel. Ide érkezik a busz, itt a fordulópont. Az érdekünk, hogy folytassuk a Dragoslav Srejovićát annak érdekében, hogy a veternikieknek jobb életfeltételei legyenek, közelebb kerüljenek a városhoz. Összesen, a tartományi kormánnyal, a köztársasággal, a város maga, 4 sugárúton dolgozott. 2,2 milliárd dinárt fektettünk be. Azt gondolom, hogy segédkeznünk, dolgoznunk, fejlesztenünk kell a várost.”

Újvidék
Jovan Dučić sugárút
Miloš Vučević
Veternik

Most

14:02, Frissítve: 16:34

Jogászkonferencia Palicson

Határtalan kisebbségi jogvédelem címmel tartanak jogász konferenciát Palicson. Az eseményt a Vajdasági Magyar Jogász Egylet a magyarországi Kisebbségi Jogvédő Intézettel karöltve szervezte meg.
13:10, Frissítve: 16:20

Ne hagyjuk elveszni a disznótorozás hagyományát!

Hagyományos disznótoron vehettek részt az érdeklődők a szabadkai Makkhetes helyi közösségben. Az esemény célja, hogy tovább őrizzék a tradíciót, megismertessék a fiatalok körében is, majd a befolyt összeget jótékony célja fordítsák.

Népszerű