Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A békovai repteret fejlesztenék a közeljövőben

2021.03.03
15:51
2021.03.03
16:29
Forrás
Pannon RTV
Nenad Ivanišević tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkár elmondta, ezzel is szeretnék népszerűsíteni a térséget.
Pannon RTV

Itt ugyanis lehetőség van aktív pihenésre, természetesen csak a világjárvány vége után - tette hozzá Ivanišević.

Pannon RTV

A repülőtér Szabadkától alig 6 kilométerre van, ezért jelentős a város turisztikai fejlődése szempontjából. A helyszínen egyebek mellett lehetőség van sportrepülésre és ejtőernyős ugrásra is.

Pannon RTV

Nenad Ivanišević, tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkár: „Közösen kell kitalálnunk minőségi turisztikai csomagokat, minőségi turisztikai termékeket. Szabadkának és Palicsnak is van hagyománya, a nevük is meghatározó. Nem kell senkinek elmagyarázni, hogy hol van Szabadka, vagy hol van Palics. Szerbiában és az egész régióba mindenki tudja ezt. Mindenképpen együtt kell kitalálnunk, hogy milyen termékeket kínáljunk, milyen csomagokat kínáljunk. Ma erről beszélgettünk a repülőklub vezetőségével, hogy lássuk, hogyan tudunk segíteni a tartományi titkárságon keresztül.”

Békova
békovai reptér
fejlesztés
Nenad Ivanišević

Most

20:13

A V4-ek támogatják a Nyitott Balkán ötletét

Támogatják a visegrádi országok a nyugat-balkáni államok kezdeményezését, a Nyitott Balkán nevű ötletet, amely a Szerbia, Észak-Macedónia és Albánia közötti határok eltörlését hivatott szolgálni 2023-tól.
19:19, Frissítve: 19:56

Átlagos búzahozam, alacsony felvásárlási ár

Elégedettek az észak-bácskai gazdák az idei búzahozammal, ugyanakkor a felvásárlási árral kapcsolatban vannak fenntartásaik. Az idei évben számos időjárási hatás befolyásolta a búzatermést, valamint a minőséget is - mesélik.

Népszerű