Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A békovai repteret fejlesztenék a közeljövőben

2021.03.03
15:51
2021.03.03
16:29
Forrás
Pannon RTV
Nenad Ivanišević tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkár elmondta, ezzel is szeretnék népszerűsíteni a térséget.

Itt ugyanis lehetőség van aktív pihenésre, természetesen csak a világjárvány vége után - tette hozzá Ivanišević.

A repülőtér Szabadkától alig 6 kilométerre van, ezért jelentős a város turisztikai fejlődése szempontjából. A helyszínen egyebek mellett lehetőség van sportrepülésre és ejtőernyős ugrásra is.

Nenad Ivanišević, tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkár: „Közösen kell kitalálnunk minőségi turisztikai csomagokat, minőségi turisztikai termékeket. Szabadkának és Palicsnak is van hagyománya, a nevük is meghatározó. Nem kell senkinek elmagyarázni, hogy hol van Szabadka, vagy hol van Palics. Szerbiában és az egész régióba mindenki tudja ezt. Mindenképpen együtt kell kitalálnunk, hogy milyen termékeket kínáljunk, milyen csomagokat kínáljunk. Ma erről beszélgettünk a repülőklub vezetőségével, hogy lássuk, hogyan tudunk segíteni a tartományi titkárságon keresztül.”

Békova
békovai reptér
fejlesztés
Nenad Ivanišević

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.