Ugrás a tartalomra

A belgrádiak 35 százaléka már felvette a védőoltást

2021.05.07
07:00
Forrás
021.rs
Tegnap valamivel több mint 800-an vették fel a koronavírus elleni vakcinát az Ušće bevásárlóközpontban - nyilatkozta Goran Vesić.

A belgrádi polgármester-helyettes kiemelte, minden nap biztosítanak majd valamilyen ajándékot azok számára, akik oltakoznak. Mint ismeretes, tegnap 3000 dináros vásárlási utalványt kapott az első 100 ember, aki ott felvette az oltást. A belgrádiaknak egyébként 43 százaléka már legalább egy oltás kapott, 35 százalékuk mindkettőt felvette - mondta Vesić.

Belgrád
védőoltás
Goran Vesić

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.