Ugrás a tartalomra

Beodrán új ügyfélfogadó irodát nyitott a törökbecsei Komunalac közvállalat

2020.06.05
14:29
Forrás
Pannon RTV
A helyiek ezentúl itt fizethetik a vízszámlát, valamint a temetői sírhelyek fenntartására vonatkozó járulékot.

Az Ifjúsági Otthon mögött, közvetlen a piac közelében található régi kazánházat tatarozták. A munkálatokat februárban kezdték meg, azonban a koronavírus-járványra való tekintettel az új helyiségek a tervezett március helyett, május végére készültek el. Az épületben két tolóablakkal rendelkező ügyfélfogadó iroda van, melyek új mennyezetet, falfestést, padlózatot, bútorzatot kaptak. A komplexum 80 négyzetméteres. A beodrai ügyfélfogadó irodára a törökbecsei Komunalac közvállalat 800 000 dinárt költött.

Komunalac Kommunális Szolgáltató Közvállalat
Törökbecse
Beodra

Most

13:32, Frissítve: 15:06

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.