Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Bevezették az elektronikus szavazórendszert Topolyán

2018-09-18
14:12
2018-09-18
18:38
Forrás
Pannon RTV
A Községi Képviselő-testület tagjai ezentúl egy gombnyomással szavazhatnak egy névre szóló távirányító segítségével. Felszólalhatnak a helyükről is, minden képviselő külön mikrofonnal rendelkezik majd

Azt, hogy ki van jelen az ülésen, a szavazatokat, és hogy ki szeretne felszólalni egy nagy képernyőn követhetik a jelenlevők. Az új rendszernek köszönhetően időtakarékosabb és pontosabb lehet az ülésvezetés. A projektet az államigazgatási és helyi önkormányzati minisztérium 4,6 millió dinárral támogatta.

Kislinder Gábor, polgármester, Topolya: „Azt gondolom, hogy könnyebb, ésszerűbb és vitamentesebb lesz a képviselő-testületi ülésnek az a része, amikor pontosan tudjuk, hogy kinek mennyi ideje van a felszólalásra, szabadidő mennyi, mikor, hanyadszor szólalt fel valaki, a frakcióvezetők mennyi időt beszélhetnek, mikor szólhatnak, mikor zárják le a vitát, én gondolom, hogy nagy viták a vezetésben ebből eredtek, mert kézzel, nem úgy szabályzott rendszerben, van aki háromszor-négyszer is kapott szót, és már nem kellett volna.”

szavazás
elektronikus rendszer
Topolya

Most

Népszerű

Ezek a koronavírus tünetei

A Covid-19 koronavírus-fertőzés tünetei kezdetben emlékeztetnek a megfázásra. Ezek a hőemelkedés, torokfájás, tüsszögés, köhögés és nehéz légzés, gyengeség.