Ugrás a tartalomra

Biztonságos lakásba költözhetett a szabadkai Lebović család

2020-12-04
18:07
Forrás
Pannon RTV
Eszter és lánya, Sanja ma beköltözhetett ideiglenes otthonába, a szabadkai önkormányzat palicsi épületébe.

A 12 éves, különleges ellátást és bánásmódot igénylő gyermek, valamint édesanyja olyan körülmények között élt, amelyek közvetlenül veszélyeztették a gyermek egészségét és életét. A szabadkai önkormányzatnak nincs lehetősége arra, hogy megoldja minden rászoruló polgárának a lakhatását, de bizonyos helyzetekben, igyekeznek szállást biztosítani önkormányzati tulajdonú helyiségek átalakításával, ezekből azonban nincs sok – hangsúlyozta Stevan Bakić, Szabadka polgármestere.

Szabadka
lakás
Stevan Bakić

Most

19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.
19:02, Frissítve: 19:13

Naponta több mint száz embert oltanak be Topolyán

Egyelőre a topolyai egészségház általános osztályán kialakított két oltóponton történik az oltás, de már dolgoznak azon, hogy a bácskossuthfalvi és a gunarasi kijelölt oltópontot is előkészítsék és felszereljék.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.