Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Bohucki a Közügyekben: Szabadkán is emelkedik a fertőzöttek száma

2020-11-16
21:56
2020-11-16
22:01
Forrás
Pannon RTV
A járványügyi szakorvos kiemelte, hogy sok tesztet végeznek, mivel a gyorsteszteket is alkalmazzák.

Szabadkán is napról napra nő a koronavírus-fertőzöttek száma - mondta Nebojša Bohucki a Közügyekben. Véleménye szerint fontos, hogy az emberek betartsák a válságtörzs intézkedéseit és ajánlásait, viseljenek maszkot és kerüljék a tömeget.

Szabadka
Nebojša Bohucki
Közügyek Plusz

Most

15:34

Meghalt Larry King

Az amerikai televíziózás legendás alakja, a CNN korábbi műsorvezetője, tudósítója 87 éves korában egy Los Angeles-i kórházban hunyt el.
14:50

Oltás az Újvidéki Vásár területén

Az Újvidéki Vásár egyes csarnokában szerda óta végzik a tömeges immunizációt. Első nap 1300-an, pénteken pedig már 2200-an vették fel a védőoltást. A kínai Sinopharm vakcinából kedden 5500 adag érkezett a városba, a napokban még ugyanennyi jött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Csökkent a sertés felvásárlási ára

Decemberben több országból importáltak hízót, malacot Szerbiába, így a helyi termelő áron alul kénytelen eladni a jószágokat. A gabonaárak is emelkedtek, emiatt a takarmány áremelkedésével is számolni kell. Emellett késnek az állami támogatások is.