Ugrás a tartalomra
Topolya község

Csomagok a rászorulóknak Topolya községben

2023.03.06
17:30
2023.03.06
17:38
Forrás
Közlemény
A Tartományi Regionális Fejlesztési, Régióközi Együttműködési és Helyi Önkormányzati Titkárság jóvoltából 1780 csomag érkezett Topolya községbe.

A csomagok élelmiszert és tisztító-, valamint tisztálkodási szereket tartalmaznak. Azok a családok kaphatják meg, akik nehéz szociális körülmények között élnek, valamint rendkívül alacsony nyugdíjjal rendelkeznek. A jogosultak névsorát egy bizottság állította össze, amelynek munkájában részt vett az önkormányzat, a helyi közösségek, Topolya Község Szociális Központja, a Vöröskereszt Községi Szervezete és a Topolyai Községi Nyugdíjas Egyesület. A csomagokat a helyi közösségekbe szállítják, és ott fogják szétosztani a listán szereplő személyeknek.

Topolya
csomag
rászoruló

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.