Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Csúszik a Szabadkai Népszínház épületének építése

2019-06-13
12:53
Forrás
subotica.com
A kivitelező további 60 napot kapott arra, hogy befejezze a munkálatokat a hetedik fázisban, valamint a nyolcadik elején - írja a subotica.com hírportál.

Az általuk megszólaltatott szakemberek szerint a problémát az okozza, hogy felgyülemlett a víz az épület pincéjében. Előzetesen 270 nap állt volna rendelkezésére a kivitelezőnek, hogy az említett szakaszok munkálatait elvégezze, azonban előre nem tervezett építési feladatokkal kell szembenézniük. Ennek eredményeként várhatóan emelkedni fog a kivitelezés összege is. A szabadkai hírportál emlékeztet, 12 éve folyik a Szabadkai Népszínház felújítása.

Szabadkai Népszínház

Most

14:52

Szerbia támogatja a hazai vállalatokat

A belföldi vállalatok, amelyek legalább ötven embert foglalkoztatnak, azok viszik előre Szerbiát a fejlődés útján - jelentette ki Siniša Mali a pružatovaci Bibli cégben tett látogatásakor.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.