Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Czegledi Rudolf: Készül a dokumentáció a távfűtés további fejlesztéséhez

2019-01-21
20:54
2019-01-22
18:44
Forrás
Pannon RTV
Zentán a távfűtéses épületeket már több napja az újonnan épült hőtelepről fűtik.

A szerb kormány több mint 200 millió dináros támogatásának köszönhetően egy új, korszerű, kétszer hét megawatt teljesítményű gázkazánt magában foglaló hőtelep épült ki, mely a jövőben biztosítja a megfelelő hőellátást a városban. Czegledi Rudolf, Zenta polgármestere a Közügyek hírháttér műsorunkban kiemelte, hogy a hővezeték a nyolcvanas években épült és már elavult.

Czegledi Rudolf, polgármester, Zenta: „Mi már 2018-ban is komoly erőfeszítéseket tettünk és anyagi hozzájárulással sikerült a legkritikusabb helyeken megoldani a vízszivárgást. Jelen pillanatban olyan négy köbméter óránkénti veszteség van, ez korábban több mint tíz köbméter volt. Jelentősen sikerült csökkenteni. Most is a tervdokumentációkat készítjük a további javításokhoz. Ez az elkövetkező pár évnek a feladata.”

Zenta
Czeglédi Rudolf

Most

11:12, Frissítve: 11:48

Tangó pezsdíti az újvidékiek vérét

Tangófesztivált tartanak Újvidéken. A többnapos rendezvény ideje alatt az érdeklődők koncerteken és műhelymunkákon élvezhetik az argentin eredetű zenei műfajt.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.