Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Czegledi Rudolf: Készül a dokumentáció a távfűtés további fejlesztéséhez

2019-01-21
20:54
2019-01-22
18:44
Forrás
Pannon RTV
Zentán a távfűtéses épületeket már több napja az újonnan épült hőtelepről fűtik.

A szerb kormány több mint 200 millió dináros támogatásának köszönhetően egy új, korszerű, kétszer hét megawatt teljesítményű gázkazánt magában foglaló hőtelep épült ki, mely a jövőben biztosítja a megfelelő hőellátást a városban. Czegledi Rudolf, Zenta polgármestere a Közügyek hírháttér műsorunkban kiemelte, hogy a hővezeték a nyolcvanas években épült és már elavult.

Czegledi Rudolf, polgármester, Zenta: „Mi már 2018-ban is komoly erőfeszítéseket tettünk és anyagi hozzájárulással sikerült a legkritikusabb helyeken megoldani a vízszivárgást. Jelen pillanatban olyan négy köbméter óránkénti veszteség van, ez korábban több mint tíz köbméter volt. Jelentősen sikerült csökkenteni. Most is a tervdokumentációkat készítjük a további javításokhoz. Ez az elkövetkező pár évnek a feladata.”

Zenta
Czeglédi Rudolf

Most

20:15, Frissítve: 20:24

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Becslések szerint több mint százezer ember gyűlt össze ma Belgrádban a köztársasági parlament épülete előtt a Szerbia jövője kampánysorozat központi rendezvényén.
19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.