Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Díszülés az intézmények és a helyi közösségek vezetőivel Topolyán

2021.09.16
12:03
2021.09.16
12:18
Forrás
Pannon RTV
Díszülést tartott a topolyai helyi közösség tanácsa az intézmények és a helyi közösségek vezetőinek szerda este a Vásártéri otthonban.

A találkozó a Topolyai Napok keretében valósult meg. Célja a kapcsolattartás, a jövőbeni közös munka és együttműködés megerősítése.

Fekete Bánov Ágnes, elnök, Végrehajtó Bizottság, Topolyai Helyi Közösség: „271 évvel ezelőtt telepítették be Topolyát, és ennek alkalmából minden évben szeptember 15-én megtartjuk a díszülést vagy a díszvacsorát, ahova mindenkit szeretettel várunk, akikkel együtt dolgozunk. Ezzel szeretnénk biztosítani őket, hogy a továbbiakban is szeretnénk, ha pozitív lenne az együttműködésünk.”

Topolya
Fekete Bánov Ágnes
elnök
Végrehajtó Bizottság
Topolyai Helyi Közösség
díszülés
vásártér
Topolyai Napok

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.