Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Dr. Vladimir Petrovićnak ítélték a Februári-díjat

2021-01-25
13:33
2021-01-25
17:42
Forrás
Pannon RTV
Az epidemiológus a Vajdasági Közegészségügyi Intézet igazgatója. Az elismerést február elsején, Újvidék Város napján adják át.

A díjat olyan személyek kaphatják meg, akik nagyban hozzájárulnak a város fejlődéséhez.

Kiss Gyula, önkormányzati képviselő, Újvidék (VMSZ): „A Vajdasági Magyar Szövetség frakciója támogatja a Februári-díjazott javaslatát Dr. Vladimir Petrović személyében. Szeretném kiemelni, hogy a Covid-19 elleni védekezésben nagy szerepe volt, hiszen a városi intézményekben megszervezték a védekezést. Így teljesen győztesként tudtunk az eddigi védekezés folyamán kijutni a nehéz helyzetből.”

Februári-díj
dr. Vladimir Petrović
Újvidék
Kiss Gyula

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.