Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Egy év alatt már negyedszer ásták fel Szabadkán a Radić fivérek utcát

2019-05-16
14:21
Forrás
Szabadkai Televízió
A Városi Könyvtár és a jelzőlámpa közötti részen jelenleg is munkálatok folynak.

Az ott élők, az arra járók és az üzlettulajdonosok fel vannak háborodva, mert nem értik, miért kell ilyen gyakran feltúrni az utcát, ráadásul nem is értesítették őket előre, és azt sem tudni, milyen munka folyik ott valójában. A Szabadkai Televízió értesülései szerint a gázművek dolgozói bontották fel a betont, illetve ásták fel az utcát. A munkálatok körülbelül egy hónapja tartanak, és úgy tudni, a hét végéig befejeződnek. A Szabadkai Gázművek közleményében az áll, hogy az elosztóhálózat meghosszabbításán dolgoznak, a munkát azonban lassította a csapadékos időjárás. Hozzátették, hogy minden bejárathoz biztosították a szabad bejárást.

Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:18, Frissítve: 15:40

Családi nap a Makkhetesen

Főzőverseny, kirakodóvásár, élőzene és gazdag művelődési műsor fogadta azokat, akik ma ellátogattak Szabadka makkhetesi helyi közösségébe.
14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.