Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel/illusztráció

Egy hét alatt 17 baleset és 14 tűzeset Szabadkán

2022.12.05
11:54
Forrás
Közlemény
17 közlekedési baleset történt a múlt héten Szabadka város területén.

A helyi rendőrigazgatóság közleménye szerint 10 balesetben történtek személyi sérülések: egy személy súlyosan, 11 pedig könnyebben sérült meg. A többi 7 balesetnél csak anyagi kár keletkezett. Egy hét alatt 49 szabálysértési eljárást indított a szabadkai rendőrség, és csaknem 700 esetben bírságolt. 29 sofőrt zártak ki a közlekedésből, közülük 5-en kerültek a kijózanítóba jelentős vagy teljes részegség miatt. Az elmúlt héten 14 tűzesetnél kellett eljárnia a rendkívüli helyzetek részlegének.

Szabadka
baleset
Szabadka

Most

15:04, Frissítve: 15:11

Hárman haltak meg egy buszbalesetben Szlovéniában

Súlyos buszbaleset történt hajnalban Szlovéniában. Három utas - két nő és egy férfi meghalt, többen pedig megsérültek, amikor a jármű Muraszombat környékén letért az autópályáról, és beleborult a sztráda melletti árokba.
12:56, Frissítve: 15:27

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 15:39

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.