Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Egy Lada Niva típusú gépjárművel gazdagodott a zentai rendőrség gépparkja

2019.12.24
18:35
Forrás
Pannon RTV
A járművet a helyi önkormányzat vásárolta, amelyet ma délelőtt adtak át az illetékesek.

A kedd délelőtt átadott többfunkciós terepjáró főleg a nehezebben megközelíthető helyeken, a falopások esetén és a környékbeli gyümölcsösök, tanyák biztonságának megőrzésében nyújt majd hasznos segítséget - mondta Dušan Glišin, a nagykikindai közigazgatási körzet rendőrfőnöke.
„Nagy segítség lesz a terepi feladataink teljesítésében, különösen a nehezen megközelíthető terepen. Nyilvánvalóan a helyi önkormányzat elismeri az eddigi munkánkat, és támogatják a munkánkat ilyen módon is, járművek, technikai eszközök adományozásával, amelyek nagy segítséget jelentenek számunkra.”

Pannon RTV

Az új gépjármű költségeit teljes mértékben Zenta község önkormányzata állta. Minden évben támogatják a rendfenntartók munkáját. Konzultáció után szokott a városvezetés dönteni a támogatás mivoltáról. Czegledi Rudolf, polgármester: „Ennek a kérésnek tettünk most eleget, az autó értéke közel 1 millió 500 ezer dinár, ezt teljes mértékben az önkormányzat teremtette elő és bízunk benne, hogy ezzel is sikerül hozzájárulnunk a közbiztonság fokozásához, és ennek a lopásoknak a csökkentéséhez.”
A zentai önkormányzat adománya az átadó után már helyet is kapott a gépparkban, a rendőrség udvarán.

rendőrautó
géppark
Zenta

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.