Ugrás a tartalomra

Egy nap alatt 22 új Covid-19-es beteget vettek fel a Szabadkai Közkórházba

2021.04.21
11:13
Forrás
Pannon RTV
130 koronavírussal fertőzött személyt kezelnek jelenleg a Szabadkai Közkórház covid-részlegein - ez áll az intézmény tegnapi jelentésében.

Mint írják, egy nap alatt 55 vizsgálatot végeztek el az ambulancián, 22 személyt benn kellett tartani kezelésen. 15 eddig ott lábadozó páciens ugyanakkor hazamehetett, mert javult az állapota. A Szabadkai Közkórházban 15 páciens szorul intenzív terápiára, 11-en közülük lélegeztetőgépre vannak kapcsolva.

koronavírus
Szabadka
koronavírus-járvány

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.