Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Egy naptárnyi nyertes

2020.11.16
13:30
2020.11.16
16:52
Forrás
Pannon RTV
Lezárult az adai Szarvas Gábor Könyvtár rajzpályázata, amelyet ötödik éve hirdetnek meg a könyvtár napja alkalmából.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

 Idén a járványhelyzet miatt nem tudták megtartani hagyományos programjaikat, azonban a gyerekeknek szánt képzőművészeti versenyt nem szerették volna elhalasztani. A beérkezett pályamunkákból 14-et választottak ki. 12 rajz a könyvtár 2021-es naptárába kerül bele, kettő pedig különdíjban részesül.

Pannon RTV

 Papp Horváth Csilla, könyvtáros, Szarvas Gábor Könyvtár, Ada: „Minden évben Ada községbeli iskolásokat kérünk meg, hogy rajzoljanak nekünk, segítsenek abban, hogy el tudjuk készíteni a könyvtár következő évi naptárát. Idén 228 alkotás érkezett be Moholról, Adáról, Törökfaluról, Völgypartról. Nagyon boldogok vagyunk, hogy ennyi gyerek vett részt. Az ajándékokat holnap kiszállítjuk az iskolákba, és úgy jut el a gyerekekhez.”

naptár
Ada
nyertes
Szarvas Gábor Könyvtár
rajzpályázat
járványhelyzet

Most

19:21

Kijevbe utazik a Vatikán külügyminisztere

A szentszéki diplomáciát vezető Paul Richard Gallagher érsek szerdától Ukrajnában a vallási és politikai élet képviselőivel találkozik, valamint felkeresi a háborús helyszíneket - közölte a Szentszék Twitter-fiókján kedden.
17:08

Vajdasági szavalók Bécsben

Verőfény néven 25. alkalommal szervezett zenés-verses vetélkedőt az Ausztriai Magyar Egyesületek és Szervezetek Központi Szövetsége Bécsben, a Collegium Hungaricumban.

Népszerű