Ugrás a tartalomra
PIxabay/francok35

Egyelőre nem várható szúnyogirtás Szabadkán és környékén

2023.06.06
10:49
2023.06.06
16:06
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai önkormányzat szakemberei csütörtökön kezdik feltérképezni, hogy mekkora számban fordulnak elő a szúnyogok és lárváik ezen a területen - tudtuk meg az önkormányzat illetékeseitől.

A gyakori esőzések miatt ugyanis még nem tudták elvégezni a monitorozást. A szúnyogirtási programot a tenyészőhelyek feltérképezése, vagyis a szúnyoghelyzet ismerete alapján fogják elkészíteni. Ezt követően kezdődhet meg a szúnyogirtás.

Az elmúlt napokban egyre gyakrabban lehet találkozni esténként a sokak életét megkeserítő vérszívókkal, ez vélhetően a csapadékosabb, párásabb időjárásnak is köszönhető.

szúnyogirtás
Szabadka
szúnyog

Most

14:50, Frissítve: 15:21

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.