Ugrás a tartalomra

Elektronikus formában tartják a Községi Képviselő-testület ötödik rendes ülését Kishegyesen

2020.11.27
15:55
2020.11.27
18:19
Forrás
Pannon RTV
A képviselők este 6 óráig adathatják le szavazataikat 5 határozati és 6 végzésjavaslattal kapcsolatosan.

Ez alkalommal is módosítják az önkormányzat 2020-as évi költségvetését, amely most nem a nagyberuházásokat érinti, hanem az önkormányzat intézményeinek működéséhez szükséges változtatásokról döntenek. 

Végzésjavaslatot fogadnak el a Kommunál Közvállalat árjegyzékének korrekciós javaslatáról, valamint a Topolyai Alapfokú Zeneiskola az önkormányzat iskolahálózatába való beépítéséről. 

Pannon RTV

Sárközi István, a kishegyesi Községi Képviselő-testület elnöke: „A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatását várjuk, és arra készülünk fel jogi értelemben az önkormányzat és a kishegyesi elyi közösség vonatkozásában, hogy tudjunk fogadni anyaországi támogatást a kishegyesi Művelődési Otthon felújítására. Ez rendkívül fontos az önkormányzat magyarsága számára, és azon belül természetesen a kishegyesi magyar közösség részére.”

Kishegyes
Sárközi István
kkt elnök
kkt
Községi Képviselő-testület
elektronikus

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.