Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Elfogadták Topolya fejlesztési tervét

2022.03.24
12:06
2022.03.24
17:30
Forrás
Pannon RTV
Elfogadták Topolya község a 2022 és 2030 közötti időszakra vonatkozó fejlesztési tervét a Községi Képviselő-testület ülésén. A KKT megszavazta a foglalkoztatási akciótervet is, amely idénre 10 millió 700 ezer dinárt irányoz elő.

Munkanélkülieket tudnak majd foglalkoztatni a közterületek karbantartására.

Május 22-én Pobedán és Felsőroglaticán, valamint május 29-én Cserepesen tartanak népszavazást a helyi járulék bevezetéséről.

A személyszállítás szabályzására vonatkozó 5 évre szóló szerződéstervezetet is jóváhagyták az ülésen.

A topolyai költségvetés 1 milliárd 537 millió dinárra növekedett, de a közeljövőben ez tovább fog nőni - mondta Szatmári Adrián topolyai polgármester.

„Hétfőn egy újabb szerződés aláírására került sor, mégpedig a Tartományi Nagyberuházási Igazgatósággal, 80 millió dinár értékű támogatási szerződésről beszélünk és ezeknek az eszközöknek köszönhetően szeretnénk kiépíteni a parkolót a medence, valamint a városi stadion mellett, valamint ezekből az eszközökből szeretnénk megvalósítani a fedett medence körüli térrendezést. Ezek az eszközök még nem szerepelnek a költségvetésben, úgyhogy ez a 80 millió dinár tovább fogja növelni a költségvetési keretet, egyébként a projekt összértéke 97 millió dinár, ami azt jelenti, hogy 17 millió az önrész.”

Topolya
kkt
Községi Képviselő-testület
fejlesztési terv
Szatmári Adrián

Most

11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.
10:01

Itt a vénasszonyok nyara

Szeles idővel indult a hét térségünkben. Keddre azonban veszít erejéből a szél. A napsütést időnként az erősebben megnövekvő gomolyfelhők zavarhatják meg, helyenként még előfordulhatnak futó záporok.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.