Ugrás a tartalomra
Express Channel

Elfogadták Topolya jövő évi költségvetését

2021.12.23
12:18
2021.12.23
16:39
Forrás
Pannon RTV
Elfogadta Topolya jövő évi költségvetését a Községi Képviselő-testület.

Szatmári Adrián polgármester az ülést követően elmondta, hogy az 1,4 milliárdos keretből jut pénz a fedett medence első fázisának befejezésére, valamint az egykori hotel épületének a felújítására is.

Express Channel

Az új projektek közül a községi elnök kiemelte, hogy elkészítik a tervdokumentációt a városi park rendezésére, valamint a csatornahálózat bővítésére vonatkozólag is.

Express Channel

Milorad Teslić, a községi tanács tagja lemondott, helyette Marina Krsmanovićot nevezték ki. Döntés született arról is, hogy február 20-án referendumon dönthetnek a zentagunarasiak az újabb helyi járulék bevezetéséről.

Express Channel

Szatmári Adrián, Topolya polgármestere: „A helyi közösségek legfőképpen a vízhálózat modernizációjára és az utak aszfaltozására láttak elő eszközöket, és a költségvetést a költségvetési felhasználók által meghatározott és megszabott prioritások alapján dolgoztuk ki. Ezen kívül döntés született még az egyetemisták ösztöndíjazásáról szóló határozatnak a módosításáról. A jövőben azok, akik a mesterképzést hallgatják, mesterképzésen vesznek részt, ők is pályázhatnak a költségvetési eszközökre. Eddig erre nem volt lehetőség, csak azok tudtak pályázni, akik az alapképzésen vettek részt.”

Topolya
kkt
Községi Képviselő-testület
költségvetés
Szatmári Adrián

Most

Népszerű