Ugrás a tartalomra
Radiátor
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Elhalasztják a fűtési idény kezdetét Szabadkán

2018-10-16
07:18
2018-10-16
07:46
Forrás
VajdaságMA
Elhalasztják a fűtési idény kezdetét a változékony, illetve az elmúlt napok kifejezetten meleg időjárása miatt. Egyelőre nincs szükség arra, hogy beindítsák a rendszert - írja a Vajdaság Ma hírportál.

A Szabadkai Távfűtőművek illetékesei elmondták, minden nap mérik a hőmérsékletet, és készen állnak az idény megkezdésére, amikor arra szükség lesz.

Szabadkán városi rendelet szabályozza, hogy mikortól kell megkezdeni a távfűtést. Ha október 1. után három napon át 21 órakor 12 Celsius fok alatti hőmérsékletet mérnek, akkor másnap meg kell kezdeni a fűtést. Ha viszont a hőmérséklet meghaladja a 14 fokot, akkor nincs szükség a rendszer beindítására. Az időjárás-előrejelzések szerint ezen a hétvégén kezdődik a lehűlés, ezért elképzelhető, hogy hamarosan beindítják majd a fűtést.

Szabadka
fűtési idény
fűtés

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.