Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Elhunyt két koronavírusos beteg Szabadkán

2020.08.01
15:46
Forrás
Közlemény
A Szabadkai Közkórház covid-részlegén 99 pácienst kezelnek.

Újabb két koronavírusos személy halt meg a Szabadkai Közkórházban. Az intézmény jelentése szerint egy 58 éves észak-bánáti férfi és egy 84 éves szabadkai nő hunyt el. Utóbbi esetében a halál elsődleges oka nem a koronavírus volt. A kórház covid-részlegén 99 pácienst ápolnak. Tegnap óta 16 új beteget vettek fel, 7-et pedig hazaengedtek. 6-an szorulnak intenzív ellátásra, lélegeztetőgépen 5-en vannak. A tájékoztatás szerint egy egészségügyi dolgozónál is megállapították a covid-19 betegséget.

Szabadka
koronavírus
járvány
Szabadkai Közkórház
covid-részleg
elhunyt
beteg

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.