Ugrás a tartalomra
Parking KKV

Elkezdődött az idény, ismét lehet kerékpárokat kölcsönözni Szabadkán

2019-04-23
13:52
2019-04-23
13:58
Forrás
VajdaságMa
A kerékpárokat négy szabadkai és egy palicsi helyszínen lehet kikölcsönözni vagy leadni.

Szabadkán, a Szabadegyetem mögötti parkolóban, a sétaerdei sportcsarnoknál, a kisbajmoki ócskapiacnál, a Harcosok sorakozója lakótelepen lévő uszodánál, illetve Palicson, a Kisvendéglőnél működik a kölcsönző. A Parking Kommunális Közvállalat tájékoztatása szerint a díjak nem változtak. A kerékpárok kölcsönzése egy órára 20 dinárba kerül, egy napra 100 dinárba. A kölcsönzés feltétele, hogy egy chipes kártyát kell igényelni a közvállalat Djuro Djaković utcai épületében levő pénztárnál, amelynek kidolgozási díja 500 dinár. A kártya igényléséhez érvényes személyigazolványra vagy útlevélre van szükség.

Szabadka

Most

15:46, Frissítve: 16:57

Az IT új otthonát adták át Szabadkán

Átadták Szabadkán a Digital Hive Kkt. közepes léptékű gazdasági fejlesztés információs technológiai központját a magyar kormány támogatásával, a Prosperitati Alapítvány szervezésében.
15:10

Ismét hőhullám érheti el Nyugat-Európát

A jövő héten ismét hőhullám érheti el Nyugat-Európát - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken Facebook-oldalán. Magyarországot ez a hőhullám várhatóan érdemben nem érinti.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.