Ugrás a tartalomra
Pixabay/jeanelie

Elmarad a motoros találkozó Pancsován

2020-07-30
12:57
Forrás
Pannon RTV
A járványhelyzet miatt csak kisebb motoros kirándulásokat tartanak a nyár folyamán.

A helyi Coyote Motoros Klub a koronavírus-járvány miatt júliusról előbb augusztus végére halasztotta a város egyik legnagyobb rendezvényét, de mivel a helyzet továbbra sem változott, lemondja az idei találkozót. Rövidebb motoros kirándulásokat, kis létszámú találkozókat szerveznek a nyár folyamán, betartva a védőintézkedéseket. Legfontosabb számukra a motorosok biztonsága – nyilatkozta Aleksandar Božićković, a pancsovai Coyote Motoros Klub oszlopos tagja. Végül arra hívta fel a közlekedésben résztvevők, a gépkocsivezetők és a motorosok figyelmét, hogy figyeljenek oda és vigyázzanak egymásra.

Pancsova
motor
motoros találkozó
elmarad
járvány
koronavírus

Most

19:50, Frissítve: 19:55

Négy áldozata van a robbanásnak Bristol közelében

Négy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült egy robbanásban az angliai Bristol közelében - számolt be a Times egyik újságírója Twitter-bejegyzésében. A munkások egy vegyi tartály tetején voltak, amikor az felrobbant.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.