Ugrás a tartalomra

Élményfürdő Nagybecskereken

2012-08-23
12:03
Szerbia legjobb és legszebb élményfürdőjét szeretnék kialakítani Nagybecskereken, amely télen-nyáron működne és igazi turisztikai csalogató lenne – jelentette be a város vezetősége
Szerbia legjobb és legszebb élményfürdőjét szeretnék kialakítani Nagybecskereken, amely télen-nyáron működne és igazi turisztikai csalogató lenne – jelentette be a város vezetősége. Jelenleg a városi fedett medence felújítását végzik. A benti munkálatokra a városi pénzeszközökből 17 millió dinárt költenek. A jövő évi idényre a nyílt medencék is megújulnak majd. A beruházásokra azért van szükség, hogy a vízilabdázók és úszók felkészülési feltételei javuljanak.
Nagybecskerek
élményfürdő

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.