Ugrás a tartalomra

Élményfürdő Nagybecskereken

2012-08-23
12:03
Szerbia legjobb és legszebb élményfürdőjét szeretnék kialakítani Nagybecskereken, amely télen-nyáron működne és igazi turisztikai csalogató lenne – jelentette be a város vezetősége
Szerbia legjobb és legszebb élményfürdőjét szeretnék kialakítani Nagybecskereken, amely télen-nyáron működne és igazi turisztikai csalogató lenne – jelentette be a város vezetősége. Jelenleg a városi fedett medence felújítását végzik. A benti munkálatokra a városi pénzeszközökből 17 millió dinárt költenek. A jövő évi idényre a nyílt medencék is megújulnak majd. A beruházásokra azért van szükség, hogy a vízilabdázók és úszók felkészülési feltételei javuljanak.
Nagybecskerek
élményfürdő

Most

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.