Ugrás a tartalomra
Pixabay/PublicDomainArchive

Elő a fényképezőgéppel!

2021.08.10
12:44
Fotópályázatot hirdet a topolyai önkormányzat és a Juhász Erzsébet Könyvtár.

Topolya legmegkapóbb részleteit keresi idén is az önkormányzat és a Juhász Erzsébet Könyvtár. Két kategóriában várják a fotókat, az egyik a Topolya arcai, a másik pedig a topolyai pillanatok. A pályázatra minden érdeklődő jelentkezhet. Korhatár nincs. A munkákat augusztus 15-ig lehet beküldeni.

Egy pályázó legfeljebb 5 digitális technikával készült, jó minőségű, nagy felbontású képet küldhet be. A fotókat CD-n a Juhász Erzsébet Könyvtárba kell beküldeni. Részletek a könyvtár Facebook-oldalán.

Az önkormányzat javaslatára az idén két díjat alapítanak. A legjobb dokumentumfotó kategóriában első alkalommal kerül majd kiosztásra az Egri József-plakett, a legjobb művészfotó kategóriában pedig a Rind István-plakett, így állítva emléket közösségünk két kiemelkedő fotográfusának.

A pályázat célja, hogy a tehetséges fotósok ne csak otthon, családi és baráti körben vagy a közösségi oldalakon mutassák meg fényképeiket, hanem legyen lehetőségük bemutatkozni a nagyközönség előtt is. A beküldött alkotásokon keresztül bemutathatják, miként látják Topolya szépségét, lakóinak életét, különleges pillanatait.

Bővebb információ a 711-725 vagy a 063/852-8543-as telefonszámon, a könyvtár honlapján: www.bibltop.org oldalon.

Topolya
Fotópályázat
zsűri

Most

16:13, Frissítve: 16:27

Mire figyeljünk két keréken?

Egyre több motorost csábít az utakra a nyárias időjárás. Ez pedig akarva akaratlanul magával vonzza azon balesetek számának növekedését, amelyekhez közük van a motorosoknak.
13:45, Frissítve: 13:55

Stabil az élelmiszerpiac

Stabil az élelmiszerpiac Tatjana Matić szerint. Az élelmiszerárak korlátozásáról szóló rendelet pedig június 28-ig van érvényben - emlékeztetett.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.